Sivustolla käytetään evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää Selvä

Rokote.fi
Rokote.fi  

Israel - rokotesuositukset

Tältä sivulta löydät kohdemaasi rokotussuositukset. Luettelossa listattujen rokotusten lisäksi matkailija saattaa hyötyä myös muista rokotuksista ja lääkityksistä, joita ei tässä ole mainittu (mm. rabies ja tuberkuloosi). Matkailijan terveyden kannalta onkin tärkeää ottaa yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen ennen matkaa parhaan rokotussuojan sekä muiden terveyden kannalta tärkeiden asioiden tarkistamiseksi.

Tulosta rokotesuositukset

Selvitä tällä testillä, tulisiko terveydenhuollon ammattilaisen tarkistaa rokotesuojasi ennen seuraavaa matkaasi. Testiin

Kaikille suositeltavat rokotesuojat

Hepatiitti A


Hepatiitti A eli keltatauti on viruksen aiheuttama tarttuva maksatulehdus. Rokote ei kuulu kansalliseen rokotusohjelmaan.

Kurkkumätä


Bakteerin aiheuttama nielun tulehdus. Bakteerin erittämä voimakas myrkky voi vaurioittaa hermoja ja sydänlihasta. Rokote kuuluu kansalliseen rokotusohjelmaan.

Jäykkäkouristus


Tauti, jonka aiheuttaa kaikkialla maaperässä esiintyvä bakteeri. Rokote kuuluu kansalliseen rokotusohjelmaan.

Polio


Herkästi tarttuva virustauti, joka voi aiheuttaa aivokalvontulehduksen tai jopa halvaantumisoireita. Rokote kuuluu kansalliseen rokotusohjelmaan.

Tuhkarokko


Viruksen aiheuttama infektio, joka alkaa usein hengitystieinfektion oirein ja ensioireiden jälkeen vartalolla todetaan leviävä ihottuma. Pelätyin tuhkarokon komplikaatio on aivotulehdus. Rokote kuuluu kansalliseen rokotusohjelmaan.

Sikotauti


Virustauti, jonka oireita ovat kuumeilu ja sylkirauhasten suureneminen ja turvotus kaulan alueella. Rokote kuuluu kansalliseen rokotusohjelmaan.

Vihurirokko


Viruksen aiheuttama, usein lievä infektiotauti, joka on vaarallinen kuitenkin sikiölle. Rokote kuuluu kansalliseen rokotusohjelmaan.

Hepatiitti B


Viruksen aiheuttama vakava, tarttuva ja pitkäkestoinen maksatulehdus, joka on maailmalla hyvin yleinen. Rokote ei kuulu kansalliseen rokotusohjelmaan.

Influenssa


Kuumeinen ja usein raju hengitysteiden infektiotauti, joka leviää pisaratartuntana. Rokote kuuluu kansallisessa rokotusohjelmassa pienille lapsille, yli 65 -vuotiaille, riskiryhmille ja heidän läheisilleen.

Tulosta rokotesuositukset

Etsi lähin rokotusasema